Managementkonsult – Göteborg

MANAGEMENTKONSULT 

Vill du vara en del av ett härligt gäng managementkonsulter som alla brinner för förändringsledning? EFFSO växer och söker nu fler managementkonsulter som vill vara med och fortsätta utveckla vår verksamhet för att skapa bestående värden för våra kunder och vårt samhälle! 

Om rollen 

EFFSO är ett konsultföretag inom inköp. Vi hjälper kunder, stora som små, att utveckla sin inköpsverksamhet. Hos oss kan du vara med och genomföra allt från enskilda kategoriprojekt hos en kund till att samordna större transformationer av en organisations inköpsfunktion med flera hundra anställda. 

Som konsult på EFFSO får du ta dig an många nya utmaningar på kort tid samt får möjlighet att arbeta med spännande inköpsfrågor inom olika verksamheter och branscher. För att arbeta som konsult på EFFSO krävs därför en god förmåga att kunna sätta sig in i kundens verksamhet, förstå deras behov och snabbt komma i gång och leverera resultat. 

Vi söker nu dig som vill vara med på vår resa och dela med dig av dina erfarenheter för att utveckla inköpsfunktioner som skapar bestående värden för våra kunder och vårt samhälle. Du kommer att arbeta i projekt, vanligtvis i team och arbetet drivs faktabaserat med en tydlig process och metodik. 

Din profil 

Du trivs i en konsultroll, arbetar effektivt i team och har en stark drivkraft att hjälpa andra att nå framgång. Som person är du analytisk, öppen för nya perspektiv och motiveras av komplexa utmaningar. Vi söker nu en kandidat med cirka 2–5 års erfarenhet inom inköp till vårt team på EFFSO. Du är strukturerad och metodisk i ditt arbetssätt, med en stark förmåga att snabbt sätta dig in i nya frågeställningar och leverera resultat. 

Vi tror även att du har följande: 

  • Akademisk examen (civilingenjör/civilekonom el motsvarande) 
  • Gärna välutvecklad inköpsmetodik 
  • Analytisk förmåga: förmåga att utveckla rekommendationer baserade på faktabaserade slutsatser 
  • Lösningsorienterad: förmåga att identifiera, analysera, prioritera och komma fram till ett beslut som leder till lämpliga lösningar på problemet 
  • Förmåga att leverera resultat i en komplex miljö 

Rollen utgår från Göteborg, där vårt kontor ligger centralt beläget på Norra Hamngatan 18. Ofta ingår varierande grad av resor i tjänsten då många av våra kunder finns runt om i Sverige. Eftersom vi arbetar för en jämn könsfördelning ser vi gärna kvinnliga sökande till den här tjänsten. 

Vad kan vi erbjuda? 

Hos oss trivs vi som delar EFFSOs värderingar. Vi väljer att tro på det goda hos människor och vi är övertygade om att glädje i arbetet bidrar till exceptionella resultat. Vårt mål är att skapa ett starkt engagemang hos alla vi möter och att utveckla våra medarbetare, kunder och EFFSO. 

Vi är ett konsultbolag som kännetecknas av en pragmatisk inställning till det mesta och en ödmjuk kultur. Hos oss är work-life balance mer än bara ord och ”laget framför jaget” viktigare än enskilda prestationer. 

Som anställd på EFFSO kommer du att ingå i vårt nätverk med inköpsprofiler från alla branscher och nivåer. Vi erbjuder löpande kompetensutveckling, delar gärna med oss av vår kunskap och ger dig möjlighet att växa i din yrkesroll. EFFSO tar hänsyn till människors olika förutsättningar och ser olika erfarenheter som en tillgång. 

Låter detta som en spännande utmaning? om ja, tveka inte att skicka din ansökan redan idag!

Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta: 
Martin Fridolf, ansvarig rekryterare,  martin.fridolf@effso.se