Nyheter 

EFFSO Upphandling välkomnar tre nya stjärnor

Vi har sett en ökad efterfrågan på upphandlingstjänster inom IT, Bygg, Entreprenad och Medicinteknik. Därför är vi väldigt glada över att få presentera tre nya kollegor som nyligen börjat på EFFSO Upphandling. Varmt välkomna, Hannes Härfast, Daniel Fredriksson och Jonatan Axhamre!

Hannes Härfast börjar som ny affärsansvarig IT-upphandling. Han kommer närmast från Adda AffärsConcept där han under flera år har arbetat med strategisk affärsrådgivning inom offentlig sektor. Hannes är jurist med spetskompetens inom LOU. Han är en av personerna bakom de populära Rättsfallswebbinarierna.

Daniel Fredriksson har drygt tjugo års erfarenhet av inköp i både privat och offentlig sektor med fokus inom entreprenadupphandling. Även han kommer närmast från Adda AffärsConcept. Innan dess arbetade han som upphandlare på Polismyndigheten och Västra Götalandsregionen.

Jonatan Axhamre kommer direkt från SGU, Sveriges Geologiska Undersökning, där han har arbetat med en mängd olika typer av upphandlingar. Jonatan har utöver det omfattande erfarenhet av bland annat medicinteknisk- och laboratorieutrustning från sin tid på Region Uppsala.

”Det är fantastiskt roligt att Jonatan, Hannes och Daniel valt att börja hos oss! Vi är ett glatt gäng med hög energinivå och det märks att det attraherar både fler kollegor och kunder. Nu stärker vi ytterligare förmågan inom juridik och komplexa upphandlingar och ökar därmed förmågan att driva fler upphandlingar med moderna och utmanande arbetssätt. Till exempel blir förhandlade förfaranden med föregående annonsering allt vanligare inom LOU – vilket fler och fler kunder vill ha kunskap och hjälp inom,” säger Emil Andrén, VD för EFFSO Upphandling.

Läs pressmeddelandet i sin helhet. För mer information, kontakta Emil Andrén på emil.andren@effso.se.

Foto: Håkan Målbäck