Nyheter 

Dags för branschmingel i Malmö och Göteborg

Varmt välkommen på branschmingel i Malmö och Göteborg på temat inköpstrender. I Malmö är det afterwork onsdag 9 oktober och i Göteborg ett frukostmingel veckan därpå, den 16:e oktober. Missa inte det!

Under året har vi genomfört vår fjärde CPO Survey i samarbete med Handelshögskolan i Stockholm. Målgruppen är högt uppsatta inköpschefer i svenska organisationer och syftet med studien är att fånga de viktigaste inköpstrenderna i Sverige. I år har vi det högsta deltagandet någonsin, och frågorna avhandlar såväl strategi, organisation och kompetenser, digitalisering och hållbarhet.

Förutom att gå igenom nyckelinsikterna från studien, kommer vi även att presentera de makrotrender som påverkar inköp. Talare är EFFSO:s Philip Rasch och Robin Kubista. Det här är perfekta tillfällen att nätverka med branschkollegor samtidigt som du tar del av de senaste trenderna inom inköp. Eventen är kostnadsfria, varför inte tipsa dina kollegor? För anmälan, klicka på respektive länk här nedan:

  • Afterwork i Malmö onsdag 9 oktober kl. 16:30-19:00 (eller tills du tröttnar!). Lokal: EFFSO:s nya kontor inne på HighCourt, Malmöhusvägen 1 i Malmö.
  • Frukostmingel i Göteborg onsdag 16 oktober kl. 08:00-09:00 (frukost serveras från kl. 07:30). Lokal: Platinan, Lilla Bommen, Göteborg.